Zehnder JE Stork Air Filters

WTW-filterSnel mag zich met recht dé Zehnder JE Stork Air filters specialist noemen. Sinds jaar en dag leveren wij WTW filters geschikt voor ventilatie-units van de grootste fabrikant van Nederland (en misschien wel wereldwijd). De kans is dus groot dat u ook bezitter bent van een WTW-unit geproduceerd bij Zehnder in het Overijsselse Zwolle.

 

Waarom ónze Stork Air Filters?

 

Onze Stork Air filters voldoen aan de eisen die fabrikant Zehnder stelt aan WTW filters voor hun balansventilatie-units. Dit betekent de juiste kwaliteit en filterklasse: onze Stork Air filters voldoen aan filterklasse G3 conform de huidig geldende Europese Norm voor filterklassen EN779:2012. Uw dure WTW-unit wordt perfect beschermd door onze Stork Air filters, daar kunt u van op aan.

 

Welke Stork Air Filters heeft ú nodig?

 

In grote lijnen zijn er (nog) vier modellen (Zehnder) JE Stork(Air) WTW-units aanwezig in de Nederlandse huishoudens. Het betreft de oudere modellen WHR 90/91, die niet meer geproduceerd worden maar nog alom aanwezig zijn, en de huidige modellen WHR 930 en WHR 950/960. Aan de hand van de afmetingen van uw StorkAir filters kunt u eenvoudig bepalen welke StorkAir filters ú nodig heeft.

Zijn uw StorkAir filters voorzien van een genaaide zoom aan de lange zijden van het filter waar de pennen van de filterhouder doorheen steken, en zijn deze StorkAir filters circa 50 centimeter lang (de flap niet meegerekend), dan heeft u een WHR 930 óf een WHR 950/960 unit. De WTW filters van deze twee modellen zijn identiek.

Betreft het ook zoomfilters, maar dan van 37 centimeter lang, dan heeft u een WHR 90/91 unit. Maar let op, als uw unit is geproduceerd vóór week 41 van 2001 (dit staat vermeld aan de zijkant van uw unit als 41/01) dan zitten er filtermatjes (zónder genaaide zoom) van 20x37 centimeter in uw unit.

 

Nog vragen over StorkAir Filters? Stel ze ons!