WHR 930 Filters voor Zehnder JE StorkAir

Min: €0 Max: €750

Onze WHR 930 filters zijn dé hardlopers als het gaat om WTW filters voor de Zehnder JE Stork Air WTW-units. En niet voor niets, want onze hoogwaardige WHR 930 filters voldoen op elk gebied aan de eisen die de fabrikant Zehnder stelt aan deze WTW filters.

 

Wat zijn de Kenmerken van onze WHR 930 Filters?

 

Uiteraard mag u verwachten dat onze WHR 930 filters de perfecte pasvorm hebben. Het betreft hier zogenaamde zoomfilters (dit zijn WTW filters met een genaaide zoom aan de lange zijden van het filter). WHR 930 filters zijn 20 centimeter breed en 50 centimeter lang. Aan de bovenzijde van onze WHR 930 filters zit een flap die u met het bijgeleverde stukje (oneindig herbruikbare) dubbelzijdig klittenband om de dwarspen van de filterhouder vouwt. Zo voorkomt u dat uw WHR 930 filters in uw WTW-unit achterblijven als u de filterhouders uit de sleuven trekt.

De fabrikant van uw ventilatie-unit stelt eisen aan de kwaliteit van WTW filters. Deze kwaliteit wordt weergegeven in een filterklasse. De geëiste filterklasse is G3. Hierdoor blijft het hart van uw unit, de warmtewisselaar, voldoende gevrijwaard van vuil en stof. Onze WHR 930 filters voldoen altijd aan filterklasse G3, conform de huidig geldende Europese norm EN779:2012.

 

Welke Filterklasse WHR 930 Filters kiest U?

 

Onze WHR 930 filters met filterklasse G3 zijn sowieso de beste keus als het gaat om het behoud van de kwaliteit en levensduur van uw kostbare ventilatiesysteem. Maar bij WTW-filterSnel kunt u een stapje verder, of liever gezegd: drie stapjes verder...

Naast de standaard WHR 930 filters bieden we de mogelijkheid een G3 filter te combineren met een M6 filter voor de binnen komende lucht. Een M6 filter houdt meer fijner stof tegen dat zodoende niet in uw interieur terechtkomt. En bovendien, u ademt minder fijner stof in. Dit kan een voordeel opleveren voor mensen met irritaties aan de luchtwegen, hooikoorts, astma, etc.

 

Onze Unieke M6 WHR 930 Filters zijn het Proberen Waard!