WTW filters voor Brink Renovent

Het belang van adequate WTW filters

WTW filtersWTW filters bestellen voor uw woning of bedrijfspand? Uw gezondheid en het binnenmilieu van uw woning zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een goed onderhouden ventilatiesysteem geldt hierbij als één van de belangrijkste elementen. Wat onder een goed onderhouden ventilatiesysteem wordt verstaan? Het tijdig reinigen en verwisselen van de luchtfilters. U kunt hierbij het warmteterugwinsysteem als de luchtwegen van uw huis zien...

De aanvoer van verse lucht en de afvoer van vervuilde lucht gebeurt via deze weg. De filters in het warmteterugwinsysteem kunnen worden gezien als uw longen: de filters zorgen voor een optimale conditie van uw unit en de binnenlucht. 
 

Voor uw gezondheid en uw portemonnee

Regelmatig onderhoud van uw filters is cruciaal. Tijdige vervanging van uw WTW filters werkt energiebesparend en zorgt bovendien voor een lagere energierekening. Voor een aangenaam klimaat in uw binnenmilieu is het raadzaam om de WTW filters minimaal elk half jaar te vervangen. Met een tijdige vervanging bent u gegarandeerd van verse lucht in uw woning, een optimale luchtkwaliteit, een laag energieverbruik en een maximale werking van uw WTW. Goed onderhoud van uw WTW filters kan daarom het beste worden beschreven als een gezonde investering. 
 

Een verse lucht, een maximaal rendement

Met de WTW filters van WTW-filterSnel.nl geniet u van een verse lucht en een maximaal rendement. Voor zowel het onderhoud als het vervangen van uw WTW filters kunt u een beroep op ons doen. We leveren WTW filters voor de bekendere merken, waaronder Zehnder JE StorkAir (WHR 930, WHR 950/960, WHR 90/91), Brink Renovent (M/L, Bypass, Excellent), Agpo Ferroli (Optifor) en Itho (HRU, ECOfan). Hadden we al gezegd dat we graag voor een maximaal rendement zorgen? Met wel 40% prijsvoordeel ten opzichte van andere aanbieders, helpen we u graag met een zo hoog mogelijk rendement tegen een zo laag mogelijke prijs. We proberen het vooral eenvoudig en betaalbaar te houden. 

 

» Wilt u snel meer weten en bent u op zoek naar gericht advies? Gebruik dan onze Zoekhulp of stel al uw vragen aan ons enthousiaste team. We hopen snel van u te mogen horen. 

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen