Onze (Top) Klasse M6 Filters!

Met gepaste trots presenteren wij onze Unieke Filterklasse M6 Filters!

WTW-filterSnel Zoekhulp


Met liefdeaandacht en vakmanschap geproduceerd in ons eigen atelier, is ons M6 Filter een hoogwaardig product voor uw WTW-unit: gemiddeld 99% van alle vuildeeltjes, waaronder pollenstuifmeel en (deels) fijnstof, wordt door dit filter afgevangen. Wij kunnen M6 filters leveren voor alle merken WTW- én Luchtverwarmingsfilters (StorkAirBrinkAgpoItho). Selecteer hiervoor bij uw bestelling dan filterklasse (G3+)M6.

 Een eerlijk, volledig Hollands fabrikaat: het M6 filtermateriaal wordt in eigen land geproduceerd en voldoet aan de geldende Europese Kwaliteitsnorm voor filterklassen, de EN779:2012. Op onze eigen productie-afdeling wordt dit hoogwaardige filtermateriaal vervolgens verwerkt tot een uniek product, waarna het als chique brievenbuspakketje onze shop verlaat. Op weg naar een tevreden klant.

En daar zijn we trots op!

Filterklasse G3 wordt echter door de meeste fabrikanten van WTW-units voorgeschreven als de minimale filterklasse. G3 filters zijn zogenaamde groffilters; ze houden relatief grote stofdeeltjes tegen om het hart van de unit, de warmtewisselaar, te beschermen tegen indringend vuil. Wanneer de warmtewisselaar "volloopt" zal het deels zijn functie verliezen. Dit betekent dat uw unit minder effectief (lees: minder kostenbesparend) zal werken. Het belang van schone filters is dus groot. Uw unit behoudt zijn conditie. En niet minder belangrijk: een schone warmtewisselaar is goed voor het mileu en voor uw portemonnee!

Overtuig uzelf ook van de kwaliteit van onze filters, de prijs is scherp, de levering snel, dus niets staat u in de weg om onze schone witte filters te bestellen. Nogmaals, staat het belang van uw interieur en uw gezondheid hoog in het vaandel dan adviseren wij u eens onze unieke M6 filters te proberen. U zult echt versteld staan van het effect.

Welke filterklasse u ook kiest, G3 of M6, bij ons bent u aan het juiste adres!