Onze Filterklassen

Zoek & Vind | WTW-filterSnel.nl
Wanneer u bij ons WTW filters bestelt, heeft u de keuze tussen verschillende filterklassen. 

Onderstaand vindt u een uitleg over de verschillende combinaties van classificaties.


Filterklasse G3+G3


Bestelt u filterklasse G3+G3 filters dan ontvangt u WTW filters die ten doel hebben het beschermen van uw WTW unit. De meeste fabrikanten van ventilatie-units schrijven deze filterklasse voor als de minimale filterklasse om het hart van uw unit, de warmtewisselaar, in conditie te houden. Hier leest u meer over filterklassen.


Filterklasse G3+M6


Wanneer u kiest voor een combinatie van G3 en M6 filters ontvangt u een G3 filter dat u plaatst voor de uitgaande (gebruikte) lucht, en een M6 filter dat u plaatst voor de binnenkomende buitenlucht. Het G3 filter beschermt de warmtewisselaar, terwijl het M6 filter extra fijn stof (bijvoorbeeld pollen en deels fijnstof) tegenhoudt. Naast bescherming van uw unit zorgt dit filter dus voor een extra bescherming voor uw interieur en uw gezondheid. Mensen die te kampen hebben met luchtwegproblemen als astma of hooikoorts kunnen baat heben bij een M6 filter. Download hier ons plaatsings-advies.


Filterklasse M6+M6


Deze WTW filter combinatie kiest u bijvoorbeeld wanneer u zelf nog voldoende G3 filters heeft voor de uitgaande lucht. Of wanneer u samen met uw buren bestelt. Ook zijn er klanten die kiezen voor deze combinatie om hun warmtewisselaar extra te beschermen tegen indringend vuil. Ons M6 filter is een uniek product, waar wij erg trots op zijn! Hier vindt u meer informatie over onze filterklasse M6 filters.


Wij hopen u hiermee wat meer inzicht te hebben verschaft op het gebied van verschillende filterklassen. Heeft u desondanks toch nog vragen over welke filterklasse precies te kiezen, schroom dan niet om direct contact op te nemen!