Wij hebben het alvast voor U uitgezocht...

WTW Filters ZoekhulpEr zijn verschillende online aanbieders van WTW filters op de online markt. Soms ziet u door de bomen het filterbos niet meer...


Om u een handje te helpen hebben we de top 10 aanbieders van WTW filters op een rijtje gezet.
En daarbij als uitgangspunt de prijs van filters voor de StorkAir WHR 930 unit met elkaar vergeleken (bij afname van 10 paar). Het prijsverschil is opvallend groot!

Ook opvallend (niet voor ons overigens) is dat WTW-filterSnel.nl onbetwist de scherpste aanbieder op de markt is. Tot wel 60% goedkoper dan andere aanbieders van WTW filters!

Prijs Vergelijk WHR 930 Filters

 

 

 

De prijs van WTW filters is uiteraard belangrijk (we blijven per slot van rekening Nederlanders), maar zeker niet minder belangrijk is de kwaliteit. Onze filters worden in Nederland geproduceerd uit filtermateriaal dat voldoet aan de Europese Normering EN779:2012, te weten filterklasse G3 (of M6 indien gewenst). G3 is de filterklasse die producenten van WTW-units voorschrijven als de minimale filterklasse. De dichtheid van deze filterklasse is voldoende voor de bescherming van het hart van de unit, de warmtewisselaar. Bij inferieur filtermateriaal (soms wordt afzuigkap filtermateriaal klasse G2 toegepast) zullen de lamellen van deze warmtewisselaar eerder vervuild raken, waardoor het rendement van uw warmte terugwin systeem zal dalen. Uw energieverbruik zal hierdoor toenemen, nadelig voor het milieu en voor uw portemonnee...

Steeds meer van onze klanten kiezen er bewust voor om filters met een hogere filterklasse toe te passen. Bij ons kunt u terecht voor filters met hogere filterklasse M6. M6 filtert circa 99% van de stofdeeltjes, 4% meer ten opzichte van klasse G3. Dit lijkt weinig, maar juist de fijnere stofdeeltjes zijn het meest schadelijk voor uw gezondheid. Vooral mensen met luchtwegklachten, zoals astma of bronchitis, kunnen baat hebben bij M6 filters.

Welke WTW filters u ook kiest, bij WTW-filterSnel.nl bent u aan het juiste adres!