WHR 950/960 Filters voor Zehnder JE StorkAir


Onze WHR 950 filters kunt u met een gerust hart toepassen in uw StorkAir WHR 950/960 balansventilatie-toestel. Want onze hoogwaardige G3 WHR 950 filters voldoen aan alle door de fabrikant Zehnder gestelde eisen op het gebied van pasvorm én filterklasse.

 

Waarom heeft úw WTW-unit ónze WHR 950 filters nodig?

 

Het warmteterugwin-apparaat WHR 950/960 is een ventilatie-reus die vooral toegepast wordt in grotere woningen en appartementen. Met een capaciteit van maar liefst 450m³/h kan deze WTW-unit gezien worden als de longen van uw woning. Om verzekerd te zijn van optimaal rendement en een lange levensduur is het van belang regelmatig de WHR 950 filters in dit toestel te vervangen. Schone WHR 950 filters zorgen bovendien voor een comfortabeler binnenklimaat.

 

Welke Filterklasse WHR 950 Filters kiest U?

 

Onze standaard WHR 950 filters voldoen al ruimschoots aan alle gestelde kwaliteitseisen. De filterklasse (G3) is voldoende om het hart van de ventilatie-unit, de warmtewisselaar, lang te vrijwaren van vuil en stof.

Uniek bij WTW-filterSnel is dat u ook kunt kiezen voor WHR 950 filters met een drie gradaties hogere filterklasse, te weten klasse M6. Een M6 filter houdt naast de grovere vuildeeltjes ook fijner stof tegen. Prettig voor u interieur, en wellicht ook prettig voor u of uw gezinsleden. Mensen die gevoelig zijn voor bijvoorbeeld (fijn)stof of pollen kunnen eventueel baat hebben bij de toepassing van WHR 950 filters met de hogere filterklasse M6.

 

U bent net een Nieuwbouw Woning betrokken?

 

Des te meer reden de staat van uw WHR 950 filters eens te checken. Vooral in nieuwbouwwijken lopen WTW filters snel vol als gevolg van bouwstof in uw woning en bouwactiviteiten rondom uw woning. Lees hier alles over ventilatie en nieuwbouw. U zult versteld staan!

 

Vragen over Ventilatie óf WHR 950 Filters? Wij staan voor U klaar!